Les portes obertes dels més menuts!

Com ja sabeu, el mes passat, aprofitant el carnaval, vam celebrar les primeres portes obertes del curs amb els nostres alumnes a partir de primària. Van ser tot un èxit, però aquest mes els hi ha tocat als alumnes d’Infantil (EI3,EI4 i EI5) poder gaudir d’aquestes classes tan divertides!

Els nostres petits ballarins van poder convidar a les seves respectives classes de dansa durant el 8 de març als seus amics per celebrar el 15è aniversari d’Utmar Dance. Els alumnes van ensenyar als seus companys les seves coreografies del festival, també quins exercicis feien i quins eren els seus jocs preferits a les classes de dansa.

L’activitat va tenir molt d’èxit entre els més petits i les tres classes d’infantil estaven plenes de gom a gom. Aquí us deixem algunes imatges. Tant alumnes com convidats s’ho van passar pipa!