Ja està aquí el Fes Dance!

Com cada primavera ja tenim aquí el festival Fes Dance!!

El Fes Dance és el segon festival de l’any al qual poden assistir els nostres alumnes (a partir de 2n de primària) organitzat per Pitarch’s Events. És un festival d’exhibicions on participen escoles de dansa, centres, gimnasos, etc. d’arreu de Catalunya en el qual els alumnes poden mostrar tot el que han après.

A l’Utmar Dance ja som tots uns veterans en aquest festival i fem molta pinya a l’escola, sobretot quan arriba l’assaig general, que és un dels moments preferits pels nostres alumnes, ja que ens reunim tots els participants del Fes Dance a assajar un últim cop!

Aquest any, el Fes Dance celebra la seva edició número 32, i tindrà lloc el diumenge 31 de març al Teatre Victòria de Barcelona a les 10:00h del matí, tot i que els alumnes hauran d’estar a les 9:15h.
L’assaig general serà aquest divendres 29 de març a les nostres instal·lacions del carrer Mina de 18h a 19:30h.

A l’escola ja es comencen a palpar els nervis previs a pujar a l’escenari!!