L’escola de dansa Utmar Dance està oberta a tots els públics, des dels 3 anys fins a adults. Totes les edats tenen cabuda a la nostra escola. Treballem amb els petits per introduir-los en el món de la dansa. Fomentem el treball físic i la consciència corporal entre els joves. I fins i tot acabem amb grups professionals i dedicats a la dansa.

Els cursos comencen a l’octubre i finalitzen al juny amb el Festival de Dansa Utmar Dance en què participen tots els alumnes. És un espectacle en què demostren i mostren a tot el públic assistent el talent i aprenentatge assolits. També oferim durant tot el curs diversos festivals i exhibicions en els que els nostres alumnes poden participar i compartir amb altres centres la seva passió per la dansa. A més, l’escola Utmar Dance ofereix durant tot l’any cursos intensius o especials, tant pels alumnes del centre com a tot aquell que l’hi agradi ballar.

L’escola de dansa Utmar Dance va néixer en el curs 2004-2005 de la mà de la professora Claudia Agustín. Es va crear amb la finalitat de fomentar l’exercici físic entre els alumnes de l’Escola Utmar de la millor manera: divertint-se, aprenent i sobretot ballant. Des de llavors ja son més de 900 alumnes els que ja han gaudit del ball a la nostra escola.

Escola de dansa

La nostra escola de dansa Utmar Dance utilitza les instal·lacions i gimnasos de l’Escola Utmar, amb diversos centres educatius a Esplugues de Llobregat i a L’Hospitalet. De fet, Utmar Dance va néixer com una activitat extraescolar més de l’escola, però aviat va créixer en qualitat i nombre d’alumnes. Davant d’aquest èxit, Utmar Dance es va convertir en una escola de dansa oberta a tothom.

Centre Utmar
C/ Molí, 48 – 08950 Esplugues de Llobregat

Centre Utmar
C/ Molí, 77 (Plaça Macael) – 08950 Esplugues de Llobregat

Centre Utmar
C/ Mina, 24 – 08906 L’Hospitalet

Col·laboracions

Des de la nostra escola oferim un servei d’esdeveniments privats, shows, exhibicions, animacions, masterclass, passarel·les, presentacions, festivals i espectacles.

Durant els anys d’experiència que avalen la nostra escola, ja hem col·laborat amb diferents empreses. Aquests són alguns dels nostres treballs.

Animació a la fan zone amb masterclass pels aficionats i animació al camp amb un ball durant la mitja part amb les mascotes: El Perico i la Perica.

Participació en els diversos festivals que organitza (Fes Gym i Fes Dance), així com en els seus esdeveniments privats.

Grup de ballarines protagonistes per l’espot de la campanya de Nadal 2018-2019.

Participació en l’espectacle del showroom de la nova col·lecció de roba 2016. 
Presentació i exhibició de la marca ballant amb la roba de la nova col·lecció a diferents centres comercials de Barcelona 2017.

Per a més informació, contacta amb nosaltres