Èxit al FES DANCE!

Com ja sabeu, el 31 de març va tenir lloc el Fes Dance, un festival anual organitzat per l’empresa Pitarch’s Events al qual assisteix la nostra escola de dansa des de fa ja molts anys.
En aquest ambient tan festiu i amigable, els participants tenen l’oportunitat d’exhibir les seves coreografies i de gaudir amb tots els companys d’un dia en el qual es celebra la dansa.

Aquest cop, i com cada any, l’Utmar Dance no va deixar indiferent a ningú i van ser més de 100 dels nostres alumnes els qui ho van donar tot a sobre l’escenari. Els ballarins a partir de 2n de primària van mostrar al públic del Teatre Victòria de Barcelona les seves coreografies i els seus avenços durant aquests mesos.

A més a més, també va ser una bona oportunitat per poder veure i introduir-nos en altres estils de dansa veient coreografies molt diverses d’altres centres, com ara ballet, jazz o flamenco.

Nosaltres, des de l’escola estem molt contents amb tots els resultats i volem felicitar a tots els nostres alumnes que són compromesos, responsables i dediquen tant de temps a la dansa. Sense ells dies com aquests no serien possibles.