La Gala 15 anys d’UTMAR DANCE

Ja està aquí. La Gala 15 anys d’Utmar Dance per fi ha arribat!
Com ja sabeu, professors i alumnes portem tot el curs preparant aquest festival per sorprendre un any més al nostre públic fidel.

El festival tindrà lloc el dia 9 de Juny a l’Auditori de Cornellà (C/Albert Einstein, 51), i començarà a les 11:00h. Tot i això, preguem que els alumnes estiguin allà a les 10:15h perquè els puguem acomodar amb els seus respectius grups.

Serà un dia molt emocionant per celebrar l’aniversari de la nostra escola de dansa, amb actuacions sorpreses i coreografies espectaculars que no heu vist abans! A més a més, podreu veure la gran evolució que fan cada curs els nostres alumnes.

Volem recordar que heu de revisar el correu perquè esteu al dia de tots els requeriments necessaris per al bon funcionament del festival (vestuaris, entrades, assajos generals…). Si teniu qualsevol dubte, us podeu dirigir als nostres professors de dansa o podeu enviar un correu a dance@utmar.cat

Per últim volem aprofitar aquest espai per donar les gràcies a totes les famílies que ens heu acompanyat en aquest camí, sense vosaltres aquest festival no seria possible!

PER MOLTS ANYS UTMAR DANCE!!