Segona actuació al Finestrelles!

Amb motiu del nostre 15è aniversari, el Finestrelles Shopping Centre ens va tornar a convidar el dia 15 de juny per actuar. Aquesta vegada, va ser el torn dels petits de l’escola, que van poder ballar per primer cop les seves coreografies fora d’un escenari!

Estaven molt nerviosos per aquesta nova experiència, però des dels més petits de p5 fins als més grans de 1r d’ESO van saber defensar molt bé les seves coreografies davant el públic del centre comercial.

Feliços i contents van actuar tots ells, i seguidament, va tenir lloc una de les nostres característiques masterclass d’animació a càrrec de les professores d’infantil. Tant els nostres alumnes com els nens que passaven per allà, van ballar al ritme de les músiques més actuals i per finalitzar van poder pintar-se la cara! El pinta cares va ser l’activitat final per aquest dia i tots s’ho van passar d’allò més bé!

Va ser una experiència que ens encantaria tornar a repetir, perquè tots ho van fer genial.

Amb aquest esdeveniment van finalitzar les actuacions del curs 2018-2019 i ja només pensem en el nou curs que serà la canya!!