15 anys junts

I va arribar el dia, el 9 de juny va tenir lloc a l’auditori de Cornellà el festival del 15 aniversari de la celebració de l’escola de dansa Utmar Dance i no tenim paraules per descriure com va ser!

Estàvem tots molt nerviosos per aquest gran dia, que havíem preparat amb tant entusiasme perquè fos inoblidable. I així va ser.
Va ser un festival de 10! Els nostres alumnes es van deixar la pell a l’escenari en cada actuació i vam viure grans emocions durant tot el festival.

Vam obrir el festival amb una coreografia temàtica dels 15 anys i a partir d’aquí els nostres alumnes van anar mostrant el seu progrés. Va acabar la primera part amb una súper actuació de la mà de les Princess i les Queens i van obrir la segona part els alumnes d’acrobàcia. Tant en les seves coreografies de grups individuals com en les coreografies grupals els alumnes d’Utmar Dance van deixar tot el públic bocabadat.
Finalment els professors d’Utmar Dance van tancar l’espectacle amb una actuació espectacular basada en la pel·lícula de la Bella i la Bèstia.
Tot va sortir com esperàvem i estem molt contents i orgullosos de tots ells!

Encara rebem felicitacions per part de totes les famílies i això només ens anima més i ens fa tenir més ganes perquè arribi el festival número 16!!

Si voleu recordar moments especials d’aquest dia, no oblideu que podeu veure les fotografies a la galería de la web, i aviat us farem arribar el vídeo de tot el festival.